CV reparatie en onderhoud Herentals

Onderhoud CV ketel

Een CV ketel is een van de meest belangrijk onderdelen in uw bedrijf of woning, omdat het voor verwarming van uw bedrijf of woning zorgt en is tevens verantwoordelijk voor de warmwatervoorziening bij de afwas, douchen of het nemen van een bad.

Sommige mensen kiezen voor een combiketel, andere mensen hebben een losse boiler voor het warme water. Een combiketel kan misschien niet aantrekkelijk lijken, maar toch biedt een combiketel meer voor­, dan nadelen. Onze spoed 24/7 loodgieters geven u graag advies over een losse CV ketel en boiler en een combiketel.

Ook voor reparatie en onderhoud aan uw CV ketel komen onze 24/7 loodgieters met spoed naar uw woning of bedrijf!

Waarom onderhoud CV ketel? Bel 0032-380-83905 voor onze 24/7 loodgieters

CV ketel onderhoud

CV reparatie en onderhoud van een CV ketel wordt vaak vergeten bij mensen, omdat men de noodzaak vaak niet inzien.

Men denkt dat een CV ketel gewoon loopt en er is vaak geen schade te merken!

CV ketel onderhoud

Slechte CV ketel onderhoud is een gevaar, omdat u pas na een paar jaar met slijtage aan onderdelen te maken krijgt zonder dat u het zelf merkt.

Zodra een onderdeel versleten is zal de CV ketel niet meer werken en het verwarmen van uw bedrijf of woning is dan niet meer mogelijk.

Bij CV reparatie en onderhoud aan de CV ketel zullen onze 24/7 loodgieter met spoed alle onderdelen bekijken op slijtage, zodat u deze op tijd kunt vervangen. Tevens zullen wij uw CV ketel stofvrij maken, zodat er geen storingen meer ontstaan.

Naast CV reparatie en onderhoud helpen wij ook bij het oplossen van problemen bij verstopping en riolering, Dakbedekking, CV reparatie en onderhoud en Zinkwerken.

Bel 0032-380-83905 voor onze 24/7 loodgieters om uw CV reparatie en onderhoud op tijd te doen!

Wij zijn erkende loodgieters in Herentals, Rassenhout, Grobbendonk, Meren, Poederlee, Bouwel, Herenhout en omgeving.